Hulpstoffen gebruiken we bij de productie van geneesmiddelen. Vanwege hun actief werkzame stoffen. We zien het liefst dat hulpstoffen farmacologisch en toxicologisch inert zijn.

Gasmengsels voor kalibratie van longfunctie apparaten
Voor het meten van de longfunctie gebruikt u verschillende apparaten en meetmethodes. Bijvoorbeeld voor de kalibratie van de longfunctieapparaten. Om zo long- en restvolume en vitale- en diffusiecapaciteit te bepalen. Hiervoor kunt u bij ons gestandaardiseerde en individueel vervaardigde gasmengsels afnemen.

Er zijn tien liter cilinders beschikbaar met een samenstelling van bijvoorbeeld:  

  • 0,28% CO (koolstofmonoxide), 9,5% He (Helium), rest synthetische lucht of
  • 0,25% CO (koolstofmonoxide), 18% He (Helium), rest synthetische lucht

Gasmengsels voor kalibratie van NO-toepassingssystemen
Kalibratiegasmengsels Prepadur® NOx bestaan uit mengsels van stikstofmonoxide en stikstofdioxide. Het resterende gas is stikstof. Deze mengsels gebruikt u om gassensoren te kalibreren. Een selectie van de gebruikelijke concentraties hebben wij op voorraad. In verschillende verpakkingsgroottes. Andere samenstellingen maken we afzonderlijk.

Er zijn cilinders beschikbaar met een inhoud van twee, vijf en tien liter.

Sterilisatiegassen
We garanderen de aseptische toestand van onze hulp- en bedrijfsmaterialen. Hiervoor hebben we een aantal methodes in de praktijk getest. Vanwege het toenemende gebruik van thermolabiele materialen is koude sterilisatie bijzonder geschikt in de geneeskunde. Dus voor uw ziekenhuis.

Ethyleenoxide gebruiken we bijvoorbeeld als mengsel met kooldioxide.

Er zijn cilinders en gasmengsels beschikbaar op aanvraag.

Maatwerk
In sommige situaties kan het voorkomen dat u niet met een standaard gassoort of cilinderinhoud uit de voeten kunt. Dat is geen probleem. Meld dit bij ons. Wij denken daarin graag mee en komen altijd met een passend voorstel voor uw situatie. Onze collega's staan voor u klaar!