Medische gassen in cilinders
Heeft uw ziekenhuis verschillende medische gassen in cilinders voor dagelijks gebruik nodig? U vindt het bij ons. Net als diverse gasmengsels. Hieronder staan de meest gebruikte medische gassen. Het totaaloverzicht van alle gassen vindt u in onze productportfolio. Voldoende keuze dus.

Medicinale zuurstof 
Door verschillende oorzaken kan de zuurstofopname in de longen stokken. Dan kiest u ‘zuurstof voor medische doeleinden’. Voor langdurige behandelingen met zuurstof gebruiken we meestal centrale gastoevoersystemen. Voor de thuiszorgsector bieden wij verschillende oplossingen. Alles om het zo comfortabel mogelijk te maken voor uw patiënten.

Er zijn cilinders beschikbaar met een inhoud van één, twee, drie, vijf, tien, twintig en vijftig liter. En er is een bundel van twaalf keer vijftig liter beschikbaar. 

LOXMED Respadur (Vloeibare zuurstof)
LOXMED Respadur® is ons merk voor vloeibare medicinale zuurstof. LOXMED Respadur® voldoet aan de complexe vereisten van de geneesmiddelenwetgeving. Het is zeer flexibel in gebruik.

Er zijn mobiele vaten beschikbaar met een inhoud van zevenendertig en vijfenveertig liter. De mobiele draagset oftewel strollers die hierbij horen bevatten 0,75 tot twee liter zuurstof.

Medicinale lucht (perslucht)
Aer medicinaal staat voor medicinale lucht, oftewel perslucht. Dit gebruikt u voor medisch therapeutische en medisch technische doeleinden.

Er zijn cilinders beschikbaar met een inhoud van twee, vijf, tien en vijftig liter.

Lachgas voor medische doeleinden (Distikstofoxide) 
Distikstofoxide voor medische doeleinden, ofwel lachgas, is een geneesmiddel met een verdovend effect. U zet het dan ook in als verdovend middel.

Er zijn cilinders beschikbaar met een inhoud van één, tien en vijftig liter.
Wij kunnen ook een mengsel leveren van 50% zuurstof en 50% lachgas.

Maatwerk
In sommige situaties kan het voorkomen dat u niet met een standaard gassoort of cilinderinhoud uit de voeten kunt. Dat is geen probleem. Meld dit bij ons. Wij denken daarin graag mee en komen altijd met een passend voorstel voor uw situatie. Onze collega's staan voor u klaar!