Gassen voor diagnosestelling
Een gerichte behandeling van een aandoening? Eerst een betrouwbare diagnose. Gelukkig beschikt de moderne geneeskunde over verschillende technische methodes en hulpmiddelen. Waaronder gassen en gasmengsels. Daar vertellen we u graag meer over.

Gassen voor longfunctiecontrole
Om het long- en restvolume te bepalen zijn er diverse apparaten en meettechnieken. Voor deze analyse bieden wij gestandaardiseerde en individueel vervaardigde gasmengsels. Dit voor de kalibratie van de longfunctieapparaten. Om een diagnose bij een patiënt uit te voeren gebruikt u een geneesmiddel in overeenstemming met § 2 AMG. En heeft u behoefte aan diverse gasmengsels voor longfunctietesten? Ook dit hebben we voor u.

Gasmengels voor bloedgasanalyses
Voor bloedgasanalyses zijn er directe meet analysatoren. Deze bepalen de koolstofdioxide, partiële zuurstofdruk, pH-waarde en hemoglobinegehalten. De toegepaste kalibratiemethodes gebruiken verschillende concentraties van het mengsel in de testgassen. Uiteraard produceert Westfalen Medical individuele testgassen volgens de specifieke eisen van bepaalde apparaten.

Helium voor scan met magnetische resonantie (MRI)
Voor een MRI zijn extreem lage temperaturen vereist. Net als supergeleiding van de elektrische geleiders, om zo zeer sterke homogene magnetische velden te genereren. Dit bereikt u door de magnetische spoelen te koelen met vloeibaar helium. Met een kooktemperatuur van -268,9 °C. Tevens leveren wij MRI veilige cilinders.

Maatwerk
In sommige situaties kan het voorkomen dat u niet met een standaard gassoort of cilinderinhoud uit de voeten kunt. Dat is geen probleem. Meld dit bij ons. Wij denken daarin graag mee en komen altijd met een passend voorstel voor uw situatie. Onze collega's staan voor u klaar!