Hoe gaat de (spoed)levering? Hier kunnen we kort in zijn: eenvoudig. U maakt namelijk gebruik van ons efficiënte logistieke proces. Terwijl wij dit regelen, richt u zich op waar u goed in bent. Zonder u zorgen te maken over uw zuurstofvoorraad. Onze levering werkt als volgt:

Levering volgens het Melkboer principe
U krijgt een- of tweemaal per week een levering. Uiteraard afhankelijk van uw behoefte. Dit doen we volgens het ‘melkboer principe’. Wat dit betekent? Een leeg tegen vol concept. Het enige wat wij van uw medewerkers vragen: plaats lege cilinders terug in het krat. De voorraadkaart per locatie is bij ons inzichtelijk en leidend. U hoeft geen bestelling meer te plaatsen. Tenzij u een (tijdelijk) sterk afwijkend verbruik verwacht.

Bij voorkeur ontvangt onze servicemedewerker een sleutel of druppel. Zo kunnen wij altijd leveren. Ook bij afwezigheid.

Als er lege cilinders ontbreken, vult onze servicemedewerker deze aan tot de gewenste werkvoorraad. Wij nemen zo nodig contact op met de contactpersoon op de locatie. Zo heeft u altijd voldoende voorraad. Bovendien verzorgen we tussentijdse controle op de administratie. Daarnaast doen we periodieke tellingen. Deze voeren we kosteloos uit.

Depot voor zuurstofopslag
Er is altijd een buffervoorraad aanwezig in een depot bij u in de buurt. Deze vullen wij wekelijks aan. Onze tien depots zijn verspreid door het hele land. En de distributie hebben we in eigen beheer. Hierdoor bent u verzekerd van een efficiënte, snelle levering.

Regelmatige evaluatie en bijsturing
U wilt de perfecte werkvoorraad. Dat er voldoende zuurstof is dus. Daarnaast wilt u geen onnodige cilinders op de locatie. Dat is kostentechnisch het meest aantrekkelijk en efficiënt. Daarom zorgen we samen voor periodieke analyses en evaluaties. We bespreken de wensen, ideeën en verwachtingen van uw zorggroep.

Inzet noodconcentrator
Heeft uw zorggroep behoefte aan één of meerdere noodconcentratoren? Ook die leveren wij uit voorraad. Tegen een aantrekkelijk huurtarief. Vraag hier gerust naar.

Spoedbestellingen
Heeft u een spoedlevering nodig of is er een calamiteit? Geen zorgen. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken. Binnen vier uur ontvangt u een spoedlevering (vaak sneller). Belangrijk om te weten; een spoedbestelling moet altijd telefonisch bij ons worden aangevraagd en vindt uitsluitend plaats in overleg.

Wij denken graag met u mee
Onze collega's van Sales Support, maar ook uw accountmanager, denken graag met u mee. Maak gebruik van hun expertise. Zij geven u een advies op maat.