Als totaalleverancier voor medische gassen en de bijbehorende apparatuur, voorziet Westfalen Medical in alle behoeften van ziekenhuizen. Van zuurstof in bulk tot zuurstofcilinders. En van medische gassen, zoals stikstof, perslucht en kooldioxide, tot technische gassen.

Westfalen Medical is méér dan alleen een leverancier, wij zien u als partner. We zijn een vraagbaak op het gebied van medische gassen en daarnaast nauw betrokken bij procesinrichting, validatie en kwaliteitsbewaking.

Wat is de situatie in uw ziekenhuis?
Kwaliteit, deskundig advies en service op maat staan centraal. We nemen de actuele situatie in uw ziekenhuis als uitgangspunt, kijken naar toekomstige behoeftes en leveren op basis daarvan maatwerk, afgestemd op de specifieke situatie.

Voorraadbeheer
Westfalen Medical ontzorgt ziekenhuizen in alle facetten. Een voorbeeld daarvan is het voorraadbeheer van medische bulktanks. Door het niveau en afnames continu te monitoren kunnen we proactief handelen, zodat de voorraad te allen tijde op peil blijft. Daalt de voorraad naar een bepaald niveau? Dan zijn we al onderweg, zonder dat een ziekenhuis daar zelf omkijken naar heeft.

Benut u de zuurstofcilinders in uw ziekenhuis optimaal?
Westfalen Medical biedt een aantal unieke tools om het optimale rendement uit een zuurstofcilinder te halen. We krijgen regelmatig cilinders retour die nog voor meer dan de helft zijn gevuld. Dat is zonde én onnodig. Met Comfy® bieden we een innovatieve tool waardoor u geen zuurstof meer verspilt. Comfy® geeft per cilinder de hoeveelheid zuurstof, de resterende looptijd en de cilinderdruk weer. Met Comfy® is het mogelijk om 40 tot 45% meer zuurstof uit een cilinder te benutten.

Comfy® kan worden voorzien van Simplinic software. Daarmee kunt u een cilinder realtime volgen en lokaliseren. Zo raakt er nooit meer een cilinder zoek en blijft het voorraadbeheer overzichtelijk en beheersbaar.

Nader kennismaken met onze service? Bekijk hieronder onze nieuwste video.


24-01-2022 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Het Witte Kruis

Een groene krul voor Witte Kruis  Sinds begin 2022 is er een samenwerking ontstaan tussen Witte Kruis en Westfalen Medical. En niet zomaar een. Maar een hele prettige! Hoe wij...

Lees verder

Marcel en Erwin

“We belonen loyale klanten. Daar is Westfalen Medical in deze branche een breekijzer in.”Het gaat goed met Westfalen Medical. Dat betekent groei. In de homecare en in de b-to-b-tak. Dus...

Lees verder