“Het geeft een goed gevoel om mensen te kunnen helpen”.

Bij Westfalen Medical maak je het verschil voor mensen die hulp nodig hebben, zegt Joyce Kiela, medewerker sales binnendienst. “Het spreekt me enorm aan dat je mensen die hulp nodig hebben echt kunt helpen.”

Joyce vormt met twee collega’s het team sales binnendienst. “Sinds augustus 2016 werk ik bij Westfalen Medical. Ons team voert uiteenlopende werkzaamheden uit voor de zakelijke branche. We verwerken bijvoorbeeld dagelijks de orders van verpleeghuizen, ziekenhuizen en huisartsen. Dat is het grootste deel van ons takenpakket. Daarnaast doen we allerlei andere taken en projecten. Zo zetten we webshoporders in het systeem, sturen we servicemedewerkers aan en verwerken we afleverbonnen.”

Mensen helpen

Joyce haalt veel voldoening uit haar werk. “Het is heel afwisselend werk. Het ene moment ben je bezig met een project, het andere moment probeer je een spoedorder in goede banen te leiden. Als aan het eind van de dag alles is gelukt, en ook de afleverbon van een spoedorder binnen is, dan ga ik met een tevreden gevoel naar huis. De rode draad in alle werkzaamheden is dat je een bijdrage levert om mensen te helpen. Dat geeft een heel goed gevoel.”

Trots 

Tijdens de coronacrisis werd dat gevoel nog eens benadrukt. “Vanwege de grote vraag naar middelen was dit de drukste periode die ik ooit heb meegemaakt sinds ik hier werk”, vertelt Joyce. “Tijdens de coronaperiode was er onder meer een grote vraag naar zuurstofcilinders. Het was soms flink aanpoten, maar we hebben wel aan alle vragen kunnen voldoen. Naast de vraag van ziekenhuizen en verpleeghuizen hebben we ook de in allerijl ingerichte coronacentra voorzien van de juiste middelen. Ik zag toen op social media een foto voorbij komen van een coronacentrum waarin alles klaar stond om patiënten te kunnen ontvangen, met ook middelen die door Westfalen Medical zijn geleverd. Die foto gaf me op een bepaalde manier een trots gevoel, dat je tijdens zo’n crisis kunt helpen en je steentje bijdraagt.”

25-10-2021 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

"Eigenlijk zou ieder bedrijf moeten zijn zoals Westfalen Medical.”

ViaSana is een orthopedisch kliniek. “Wij helpen patiënten met problemen aan hun bewegingsgestel op verschillende manieren. Soms met fysiotherapie. Dan helpen wij patiënten bijvoorbeeld met het sterker maken van hun...

Lees verder

‘Bij Westfalen Medical voel je je gewaardeerd als klant’

“Juist bij een kritisch product als zuurstof moet je kunnen vertrouwen op een betrouwbare leverancier.” René Marquet, senior inkoper van HWW zorg, vertelt over de manier waarop Westfalen Medical dit...

Lees verder